Papan lapis tidak licin Sulong dihasilkan berdasarkan kayu lapis birch luaran kami. Ketahanan, toleransi ketebalan yang ketat dan ketahanan pita menjadikan papan lapis asas ini sangat popular.
Sebagai pembekal papan lapis berkualiti tinggi yang tidak tergelincir, Sulong menjamin bahawa bahan tersebut mempunyai ketahanan slip maksimum, keausan rolling minimum (ujian rolling) dan ketahanan aus tinggi (ujian Taber).
Kerana venir dilapisi dengan filem, hanya kecacatan laminasi yang dipertimbangkan semasa penggredan. Selain itu, kecacatan yang jelas pada bahagian luar kayu juga diambil kira. Setiap sisi panel, sama ada tidak tergelincir atau licin, sesuai dengan salah satu nilai berikut. I, II atau III.
Lapisan kalis air mempunyai warna dan ketumpatan yang berbeza. Tepi panel ditutup dengan cat akrilik kalis air.
Anda boleh menghubungi pengurus kami dan membeli papan lapis tanpa slip terus dari pengilang.
